NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA CAMPUSOK

Küldetés

2012-ben létrejött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ezzel kezdetét vette egy hosszadalmas újjáépülési folyamat, mely a Ludovika főépülettől indulva kiterjedt az Orczy-parkon keresztül rengeteg fejlesztésre, beruházásra.

A megújult park, a hozzátartozó épületek, valamint az új fejlesztések fenntartására, kezelésére, 2019 februárjában megalakult a Campus Igazgatóság. Az Igazgatóság munkatársai a Campus XXI. nonprofit Kft.-vel együttműködve állandó figyelmet fordítanak az Egyetem campusain az épületekre, a megrendezésre kerülő rendezvényekre, és folyamatosan építik, fejlesztik a sportinfrastruktúrának köszönhetően az egyetemi sportéletet.

Az Egyetemi Polgárok és külsős látogatók érdekében jött létre a Ludovika Campusok aloldal, ami megismerteti a Campusok életét, létesítményeit, a kiszolgáló éttermeket, kávézókat, ezzel is közelebb hozva mindenki számára a „Ludovikás” életérzést. Igyekszünk megosztani minden olyan közérdekű információt, hírt, amely az egyetemi polgárokat érinti, egyben befolyásolhatja a park látogatóinak mindennapjait.