NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA CAMPUSOK

Öttusa Világkupa a Ludovika Campuson

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. 04. 23 - 04. 28. között ismét a Ludovika Campuson kerül megrendezésre az Öttusa Világkupa, melynek előkészületeit már a mai napon láthatják az Alakuló téren.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Alakuló tér ebben az időszakban az Öttusa Szövetség használatában van, így ezen területre való belépés csak a versenyzőknek és a szervezőknek engedélyezett. A versenyzésre kijelölt terület (pálya) mellett, illetve a Kossuth szobornál felállított lelátókon lehetőség van szurkolásra is, különösen a délutáni órákban.

A világkupa döntőire a hétvégén kerül sor, egyetemünk volt hallgatója – döntőbe jutás esetén – Gulyás Michelle szombaton délelőtt fog versenyezni. Mindenkit szeretettel várunk szurkolni.

Ahogy korábban is jeleztük (https://ludovika-campus.uni-nke.hu/hirek/2024/04/18/parkolokorlatozas-a-ludovika-arena-mellett), parkolási lehetőség a Ludovika Aréna mellett nem lesz lehetséges holnaptól. Az egyetem egyéb parkolóhelyei korlátozottan használhatóak, kérjük az aktuális információk érdekében kísérjék figyelemmel a Ludovika Campus honlapját.

Köszönjük megértésüket
Szurkoljunk együtt a világkupán versenyzőknek!


Címkék: Öttusa Világkupa